Sluta ljug då Lars!!

”Vänsterpartiets ledare Lars Ohly kritiserar statsminister Fredrik Reinfeldt för att inte vara tillräckligt tydlig i kampen mot rasism, islamofobi och främlingsfientlighet.

Efteråt påpekade Lars Ohly att för mycket fokus läggs på islamistisk terror när de flesta terrordåd i Europa begåtts av högerextremister”, skriver SvD

Lars din gamle kommunist, du vet att du ljuger och det gör bara saken ännu värre. Enligt Europol (sid. 38) så begicks det 0 (!!!!) terrordåd av högerextrema i Europa 2010 samtidigt som vänsterextrema grupper stod för 45 st. Varför tar du ALDRIG upp problemet med vänsterextremister? Varför?!

Och när det gäller islamofobi så existerar inget sådant. Islam ÄR ett reellt hot mot hela västvärlden och vårt sätt att leva och därmed kan inte ”rädslan” klassas som fobi. Det är snarare ett friskhetstecken.
Här finns t ex lite Global terrorstatistik. Läs på om denna aggressiva och bakåtsträvande medeltidsreligion, snälla!

Slutligen; främlingsfientlighet och rasism är inte samma sak som att inse att mångkultur aldrig kommer fungera och att invandringen kostar samhället enorma summor pengar. Försök förstå det någon gång!

DN SvD

Kommentarer är stängda.